طراحی سایت

طراحی سایت
اینترنت به سرعت در حال پیشرفت است و هر روز عده زیادی به این شبکه جهانی می پیوندند. همانطور که بسیاری از امور روزمره زندگی، کسب و کارها و معاملات توسط اینترنت انجام می شود. در این میان کسب و کارهایی موفق هستند که بتوانند موقعیت (سایت) خود را در فضای اینترنت ایجاد نموده و سریعتر بتوانند خود را از نظر جستجو در گوگل، یاهو و غیره به اولویت مطلوبی برسانند امروزه بسیاری از مشاغل به داشتن فروشگاه، دفترکار، کارخانه و یا کارگاه اکتفا نکرده اند و اقدام به داشتن وب سایت نیز نموده اند.

طراحی سایت
« شما هم می توانید با داشتن سایت، کسب و کار موفق تری داشته باشید »
طراحی سایت هر سایتی باید از تمامی منظرهای کارایی ، کاربر پسندی و زیبایی ، سرعت ، امنیت و … بهینه و کاملا استاندارد باشد. در طراحی سایت، شرکت طراحی سایت ما با دقت به ریزترین درخواست های شما، هدف را بر رضایت کامل شما گذاشته. رضایت شما، مشاوره ی دقیق در حوزه ی کاری شما ، طراحی سایت داینامیک ، طراحی سایت ارزان ، پشتیبانی ۲۴ ساعته از سایت ، طراحی بهینه ی سایت ، طراحی سایت مطابق با جدید ترین الگوریتم های سئو ، طراحی با جدیدترین تکنولوژی های طراحی سایت و … از دیگر خدمات اصلی ما برای مشتریان می باشد.
سایت استاتیک یا ثابت (Static Website):
این سایتها یکبار طراحی می شوند و اطلاعات مورد نیاز در داخل آنها قرار می گیرد و پس از آن برای تغییر در آنها نیاز به یک طراح حرفه ای یا نیمه حرفه ای سایت است. این وبسایتها معمولا بدون برنامه نویسی راه اندازی می شوند و زبان کدنویسی اینگونه از سایتها غالبا HTML و CSS و Java Script هستند. وب سایت های استاتیک قیمت طراحی پایین تری را نیز عمدتا نسبت به سایر سایتها دارند.
معمولا در طراحی وبسایتهای استاتیک دست طراح برای ساختارهای خلاقانه بازتر است، چرا که اصولا همه چیز ثابت است از جمله متون و اندازه تصاویر و همچنین همه عناصر مکان مشخص و ثابتی را دارند در نتیجه می توان برای محل قرار گرفتن هر یک از اجزاء بهترین تصمیم را گرفت.
توصیه: شخصا توصیه می کنم هیچوقت سراغ وبسایتهای استاتیک نروید. اگر وبسایت برای شرکت شما اصولا مقوله ای جدی نیست، اصلا سراغ آن نروید! در غیر اینصورت با کمی هزینه بیشتر، سایتی با قابلیت به روز رسانی داشته باشید.
سایت داینامیک یا پویا (Dynamic Website):
اینگونه سایتها معمولا دارای یک CMS (مخفف Content Management System) به معنای سیستم مدیریت محتوا هستند. محتوای سایتهای داینامیک بعد از طراحی توسط افراد عادی که دسترسی به این سیستم مدیریت محتوای سایت داشته باشند قابل تغییر است. زبان برنامه نویسی وبسایتهای داینامیک می تواند براساس نیاز متفاوت باشد اما عمدتا بر پایه یکی از زبانهای ASP یا Php توسعه می یابند. قبلا در مورد تفاوتهای PHP و ASP مطلبی منتشر کرده ایم. لازم است بدانید که اکثر سایتهایی که امروزه طراحی میشوند جز دسته سایتهای داینامیک می باشند و شما امکان تغییر و بروز رسانی این سایتها را براحتی دارید. طراحی سایت داینامیک طیکی از بهترین و بروز ترین طراحی های سایت امروزی می باشد.
در اینگونه از سایتها ابتدا قالب و ساختار سایت توسط طراح ایجاد می شود و سپس محتوا توسط مدیران سایتها به روز رسانی می شود. مانند فرم قراردادی که یکبار توسط فردی ایجاد می شود و توسط افراد دیگری بارها تکمیل می شود. از این رو طراح نسبت به محل قرار گرفتن و اندازه دقیق متون و تصاویر و سایر عناصری که بعدا توسط مدیران سایتها تغییر می کند اطلاع ندارد بنابر این چاره ای ندارد جز اینکه همه حالات را در نظر بگیرد و اینکار سبب می شود تاحدودی گرافیک وب با محدودیتهای خاصی روبرو باشد و ایجاد ساختارهای خلاقانه مهارت بیشتری می طلبد.
یکی از مزیتهای سایتهای داینامیک این است که هیچ محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و غیره وجود ندارد. با توجه به اینکه در سایتهای پویا از زبانهای برنامه نویسی پیشرفته استفاده میشود امکانات زیادی در آنها قابل ایجاد است مانند ایجاد صفحات و دسته بندیهای مختلف، فرمها و سیستم نظرسنجی. امروزه اکثر وبسایتهای موجود (خصوصا در وب فارسی!) از این نوع هستند.